RISING RAMPAGE Sneak Peek Turnir – Sarajevo, BBI Centar 21.7.2019.

Po prvi put oficijelno, u Bosni i Hercegovini će se održati Sneak Peek turnir! To je prilika igračima da, zajedno sa ostatkom svijeta, prvi put vide neke nove karte koje će se moći u regularnoj prodaji naći tek kasnije u toku mjeseca. Za učestvovanje vam nisu potrebne nikakve ranije karte, jer karte sa kojima budete igrali na ovom turniru ćete dobiti upravo ovdje!

Turnir će se održati u BBI Centru u Sarajevu u prodavnici MyGift na -1 etaži 21.jula (nedjelja) od 11:00. Prijave počinju od 10:00, kada se prodavnica otvara.

  • Kotizacija za učestvovanje je 40,00 KM
  • Svaki učesnik će dobiti komplet od 5 Rising Rampage booster packova (čija će redovna cijena u prodaji biti 9,90 KM po booster packu) i jednu Sneak Peek promo kartu „Tlakalel, His Malevolent Majesty“

Igrači će nakon otvaranja booster packova sastaviti špil od karata iz boostera i igrati na posebnom turniru (nema ispadanja, svi igraju do kraja) gdje će se boriti za dodatne nagrade, među kojima je i oficijelni Sneak Peek Playmat. To može osvojiti pobjednik turnira, a neki će se i nasumično podijeliti, tako da ga svako može osvojiti! (radi novih karata vam savjetujemo da unaprijed pripremite svoje sleeveove da ih zaštitite) Sve karte koje dobijete u boosterima su vaše i nakon turnira ostaju kod vas. Za roditelje: predviđeni kraj turnira je do 15:00-15:30.