Disneyjevi klasici – „Lijo i Lujo“ / „Lisica i pas“

„Lijo i Lujo“ / „Lisica i pas“ – petnaesta knjiga na svim kioscima od 17.01.2019.

 

Petnaesta po redu slikovnica iz popularne Disneyjeve kolekcije je Lijo i Lujo. Predstavljamo vam priču o jednom prijateljstvu i iskušenjima koja su ga zadesila.

 

Postoje mnoga prijateljstva, ali možda nijedno nije toliko neobično kao ono između lovačkog psa i lisice. Lijo i Lujo su se upoznali kao mladunci i zajedno su provodili dane u igri i veselju. Postali su najbolji prijatelji. Ipak jednom liscu nije bilo mjesto na farmi lovca i njegovih pasa, i svako je krenuo svojim putem. Stari prijatelji se poslije nekog vremena sreću u šumi u lovu na lisice, gdje Lujo postaje lovac, a Lijo lovina. Njihovo prijateljstvo će tada biti na probi. Kraj ove uzbudljive priče pronađite sami u novoj slikovnici iz Disneyjeve kolekcije.

Slikovnica je nastala prema romanu koji je 1967. napisao Daniel Pratt Mannix (1911-1997) i Disneyjevom crtanom filmu iz 1981.

 

Svakog četvrtka potražite na kioscima novi naslov iz serijala najljepših Disneyjevih klasika. Svi koji su na kioscima propustili neku od knjiga mogu je naručiti putem interneta na www.tropik.ba ili pozivom na telefon: 032/244-744. U prodaji se nalazi kolekcija na latinici i ćirilici.