Speed Duel Sneak Peek: Trials of the Kingdom – Sarajevo 1.12.2019.

Po prvi put oficijelno, u Bosni i Hercegovini (i u cijelom svijetu) će se održati Speed Duel Sneak Peek turnir! To je prilika igračima da, zajedno sa ostatkom svijeta, prvi put vide neke stare karte u novom formatu koje će se moći u regularnoj prodaji naći tek kasnije u toku mjeseca. Za učestvovanje vam nisu potrebne nikakve ranije karte, jer karte sa kojima budete igrali na ovom turniru ćete dobiti upravo ovdje!

Turnir će se održati u BBI Centru u Sarajevu u prodavnici MyGift na -1 etaži 1.decembra (nedjelja) od 11:00. Prijave počinju od 10:00, kada se prodavnica otvara.

  • Kotizacija za učestvovanje je 30,00 KM
  • Svaki učesnik će dobiti komplet od 10 Speed Duel: Trails of the Kingdom booster packova (čija će redovna cijena u prodaji biti 4,00 KM po booster packu), poseban Sneak Peek paket od 9 karata (4 Skill karte i 5 regularnih karata) koji će pomoći da sastavite turnirski špil, i listu malih zadataka koje imaju u toku turnira da urade (uništi monstera u borbi, promijeni poziciju, nanesi 500 effect damage-a, itd…) i ako uspiju sve izvršiti, dobiće još jednu Ultra rare promo kartu exluzivnu za ovaj Sneak Peek.
  • Pobjednik turnira će dobiti ekskluzivan Speed Duel playmat, a još jedan playmat će se nasumično podijeliti sretnom dobitniku!

Igrači će nakon otvaranja booster packova sastaviti špil (20-30 karata) od karata iz boostera i igrati na posebnom turniru (nema ispadanja, svi igraju do kraja) gdje će se boriti za dodatne nagrade, među kojima je i oficijelni Sneak Peek Playmat. To može osvojiti pobjednik turnira, a neki će se i nasumično podijeliti, tako da ga svako može osvojiti! (radi novih karata vam savjetujemo da unaprijed pripremite svoje sleeveove da ih zaštitite) Sve karte koje dobijete u boosterima su vaše i nakon turnira ostaju kod vas. Za roditelje: predviđeni kraj turnira je do 14:00-14:30.

Zbog materijala za turnir, maximalan broj igrača je 16!