Disneyjevi klasici – „Potraga za Dorom“/“U potrazi za Dori“

„Potraga za Dorom“/“U potrazi za Dori“ – dvadesetsedma knjiga na svim kioscima od 11.04.2019.

 

Kolekcija Disneyjevih klasika je ove godine proširena za 5 novih naslova, koji se nalaze u prodaji po prvi put. Ovo je prilika i za sve one koji su ranije skupljali kolekciju Disneyjevih klasika, da je prošire sa naslovima: Snježno kraljevstvo, Potraga za Dorom, Zvončica, Priča o igračkama i Pocahontas.

U novoj knjizi pratimo Dorine avanture. Dora je zaboravna plava ribica koja živi sa Nemom i njegovim tatom Marlinom. Oni su joj kao porodica. Jednoga dana Dora se iznenada sjetila svojih roditelja i odlučila je da ih pronađe. U toj potrazi će joj pomoći Nemo i Marlin. Zajedno će preplivati čitav okean i stići do Instituta za istraživanje mora. Tamo će Dora steći nove prijatelje, ali i konačno pronaći svoju porodicu.

Svakog četvrtka potražite na kioscima novi naslov iz serijala najljepših Disneyjevih klasika. Svi koji su na kioscima propustili neku od knjiga mogu je naručiti putem interneta na www.tropik.ba ili pozivom na telefon: 032/244-744. U prodaji se nalazi kolekcija na latinici i ćirilici.