Starter/structure deckovi

Besplatna dostava bilo gdje u BiH za narudžbe preko 50 KM!

Svaki artikal sadrži 3 mini decka po 20 karata prilagođenih za Speed Duel format, 9 Skill karata i 3 Ultra rare karte.
25,90 KM
Svaki ovakav špil sadrži po 40+ originalnih karata, papirnatu podlogu i vodič za početnike na engleskom i spreman je za igranje odmah iz kutije! Soulburner je fokusiran na Salamangreat arhetip i prepun je reprinta inače skupih i rijetkih karata od ranije!
25,90 KM
Svaki od ovih špilova sadrži po 41 originalnu kartu, papirnatu podlogu i vodič za početnike na engleskom i spreman je za igranje odmah iz kutije! Ovaj deck je fokusiran na Zombie monsterima i prepun je reprinta inače skupih i rijetkih karata od ranije!
25,90 KM
Svaki od ovih špilova sadrži po 40 originalnih karata, papirnatu podlogu i vodič za početnike na engleskom i spreman je za igranje odmah iz kutije! Wave of light je fokusiran na Fairy monstere i prepun je reprinta inače skupih i rijetkih karata od ranije!
25,90 KM
Svaki ovakav špil sadrži po 40+ originalnih karata, papirnatu podlogu i vodič za početnike na engleskom i spreman je za igranje odmah iz kutije! Powercode Link je fokusiran na Link mehaniku i prepun je reprinta inače skupih i rijetkih karata od ranije!
25,90 KM
Svaki od ovih špilova sadrži po 41 originalnu kartu, papirnatu podlogu i vodič za početnike na engleskom i spreman je za igranje odmah iz kutije! Ovaj deck je fokusiran na DARK monstere i prepun je reprinta inače skupih i rijetkih karata od ranije!
25,90 KM
Svaki ovaj gotov špil, orjentiran na predstavljanje Link mehanike, sadrži: 45 originalnih karata, vodič za početnike na engleskom jeziku, i papirnatu podlogu za igranje. Sadržaj možete vidjeti na: http://yugioh.wikia.com/wiki/Starter_Deck:_Codebreaker
25,90 KM