STRANI DVD

Besplatna dostava bilo gdje u BiH za narudžbe preko 50 KM!

Showing 1–12 of 56 results

Dutch (Arnold Schwarzenegger) predvodi skupinu samouvjerenih komandosa poslanu u misiju spašavanja taoca iz ruku terorista negdje u prašumama Meksika.
12,00 KM
Erotski ljubić o sadomazo avanturama mlade Anastasije, ekranizacija hit romana E. L. James.
24,90 KM
Sadrži domaće titlove.
12,00 KM
Godine 1492, španjolski kralj Ferdinand i kraljica Izabela ujedinjuju Španjolsku u ime katolicizma. Poslije stoljeća zajedničkog života, Židovi i Muslimani su protjerani iz svojih domova.
4,00 KM

OSVETNICI IGRANI

No rating
Akcijski spektakl koji na jednom mjestu okuplja sve borce za pravdu: Iron Mana, Hulka, Thora, Kapetana Ameriku, Hawkeyea i Crnu udovicu!
19,90 KM
Transportirajući svemirski šatl na zrakoplovu, britanska se vlada suočila s nesrećom i krađom vrijedne letjelice. Stoga je ministar obrane Sir Frederick Grey pozvao tajnog agenta 007 Jamesa Bonda da što prije uđe u trag ukradenom šatlu…
1,90 KM

OPERACIJA GROM

No rating
Britanski bombarder ukraden je zajedno sa dvjema atomskim bombama sposobnim za ubijanje milijuna ljudi. James Bond na najzahtjevnijem je zadatku u svojoj karijeri. Iza svega stoji S.P.E.C.T.R.E.
1,90 KM

Ono (IT) – DVD

No rating
Sadrži domaće titlove. Pennywise
25,00 KM

OCTOPUSSY-DVD

No rating
Britanska tajna služba istragu povjerava James Bondu istragu o pogibiji agenta 009 u Istočnoj Njemačkoj koji je nosio krivotvoreno dijamantno Fabergéovo jaje, jedno od četiri načinjenih za rusku carsku obitelj.
1,90 KM
Sadrži domaće titlove.
12,00 KM

Showing 1–12 of 56 results