SET DVD

Besplatna dostava bilo gdje u BiH za narudžbe preko 50 KM!

Showing 1–12 of 15 results

Nastavlja se priča o doktorima koji, unatoč svojim ljubavnim i ostalim problemima, uspješno čine svijet boljim mjestom.
6,00 KM
Pridružite se kirurginji klinike Oceanside Wellness Group, dr. Addison Montgomery (Kate Walsh) i njenim prijateljima koji su u vječnoj potrazi za ljubavlju, dok pokušavaju naučiti što zapravo znači izreka ‘Liječniče, izliječi sam sebe!’
6,00 KM
Addison Montgomery priznata je neonatologinja i kirurginja koja iza sebe ostavlja iskustvo rada u bolnici Seattle Grace, propali brak s Derekom Shepardom i razorenu vezu s Markom Sloanom.
6,00 KM
Druga sezona ove hvaljene policijske drame proširuje policijsku istrage iz crnačkog geta na luku za teretne brodove u Baltimoreu
8,00 KM
Michael i Lincoln su uspjeli pobjeći iz zatvora na kraju prve sezone. Ovoga je puta cilj ostati na slobodi i razotkriti veliku zavjeru.
8,00 KM
U prvom planu Foxove TV serije čovjek je osuđen na smrt zbog zločina koji nije počinio odnosno njegov brat koji ga nastoji spasiti.
8,00 KM
Dok je cijeli svijet užasnuto promatrao, 29. kolovoza 2005. uragan Katrina pogodio je New Orleans. Kao i brojni drugi, redatelj Spike Lee ostao je šokiran razmjerom katastrofe, sporim, neodgovarajućim i loše organiziranim odgovorom državnih službi.
6,00 KM
Više od tri mjeseca nakon sudbonosnog pada, preživjeli putnici leta Oceanic 815 otkrit će da bi jedina stvar opasnija od samog otoka mogli biti ljudi koji su ih došli spasiti.
6,00 KM
U trećoj se sezoni bolje se upoznajemo sa glavnim protagonistima, ali i ‘drugima’, misterioznim stanovnicima famoznog otoka.
6,00 KM
Posljednja sezona humoristične serije o tinejdžerici koja balansira dva identiteta – onaj obične djevojke, te slavne zvijezde!
6,00 KM
Priča o osobnome gubitku, opstanku i nadi, film Tsunami, posljedice, prati sudbinu likova čiji su se životi nepovratno promijenili nakon kataklizme.
6,00 KM
Tajanstvena blogerica drži u šaci najelitnije njujorške tinejdžere koji pohađaju srednju školu na Manhattanu.
8,00 KM

Showing 1–12 of 15 results