SET DVD

Besplatna dostava bilo gdje u BiH za narudžbe preko 50 KM!

Showing 1–12 of 15 results

Druga sezona ove hvaljene policijske drame proširuje policijsku istrage iz crnačkog geta na luku za teretne brodove u Baltimoreu
8,00 KM
Michael i Lincoln su uspjeli pobjeći iz zatvora na kraju prve sezone. Ovoga je puta cilj ostati na slobodi i razotkriti veliku zavjeru.
8,00 KM
U prvom planu Foxove TV serije čovjek je osuđen na smrt zbog zločina koji nije počinio odnosno njegov brat koji ga nastoji spasiti.
8,00 KM
Priča o osobnome gubitku, opstanku i nadi, film Tsunami, posljedice, prati sudbinu likova čiji su se životi nepovratno promijenili nakon kataklizme.
6,00 KM
Tajanstvena blogerica drži u šaci najelitnije njujorške tinejdžere koji pohađaju srednju školu na Manhattanu.
8,00 KM
Betty se našla u svijetu promjena – nova cimerica i nove veze! Godina je promjena za Betty i njene prijatelje u časopisu Mode.
6,00 KM
Nastavak sapunice o neprivlačnoj i zbunjenoj djevojci koja se uspinje u površnom svijetu mode gdje se cijeni samo ljepota.
6,00 KM
Betty Suarez je pametna i predana djevojka koja obožava modu i želi se baviti njome. No ona se svojim izgledom ne uklapa u taj svijet.
6,00 KM
Nastavlja se priča o doktorima koji, unatoč svojim ljubavnim i ostalim problemima, uspješno čine svijet boljim mjestom.
6,00 KM
Pridružite se kirurginji klinike Oceanside Wellness Group, dr. Addison Montgomery (Kate Walsh) i njenim prijateljima koji su u vječnoj potrazi za ljubavlju, dok pokušavaju naučiti što zapravo znači izreka ‘Liječniče, izliječi sam sebe!’
6,00 KM
Addison Montgomery priznata je neonatologinja i kirurginja koja iza sebe ostavlja iskustvo rada u bolnici Seattle Grace, propali brak s Derekom Shepardom i razorenu vezu s Markom Sloanom.
6,00 KM
Dok je cijeli svijet užasnuto promatrao, 29. kolovoza 2005. uragan Katrina pogodio je New Orleans. Kao i brojni drugi, redatelj Spike Lee ostao je šokiran razmjerom katastrofe, sporim, neodgovarajućim i loše organiziranim odgovorom državnih službi.
6,00 KM

Showing 1–12 of 15 results