DVD

Besplatna dostava bilo gdje u BiH za narudžbe preko 50 KM!

Prikaz 1–12 od 233 rezultata

Nastavlja se priča o doktorima koji, unatoč svojim ljubavnim i ostalim problemima, uspješno čine svijet boljim mjestom.
6,00 KM
Pridružite se kirurginji klinike Oceanside Wellness Group, dr. Addison Montgomery (Kate Walsh) i njenim prijateljima koji su u vječnoj potrazi za ljubavlju, dok pokušavaju naučiti što zapravo znači izreka ‘Liječniče, izliječi sam sebe!’
6,00 KM
Addison Montgomery priznata je neonatologinja i kirurginja koja iza sebe ostavlja iskustvo rada u bolnici Seattle Grace, propali brak s Derekom Shepardom i razorenu vezu s Markom Sloanom.
6,00 KM
Despero je mali junak s velikim srcem koji će se hrabro suprostaviti svim problemima koje muče kraljevstvo Dor.
15,00 KM
Što će jadne igračke kada njihov vlasnik ide na fakultet? Prvo završavaju kod klinaca, a onda se spremaju na veliki bijeg!
19,90 KM
Woody upoznaje ostale igračke iz te televizijske emisije – kaubojku Jessie, konja Bullseyea i Prospector Petea. Buzz Svjetlosni i ostale igračke iz Andyjeve sobe kreću spasiti svog prijatelja kako ne bi završio kao muzejski izložak.
14,00 KM
Dutch (Arnold Schwarzenegger) predvodi skupinu samouvjerenih komandosa poslanu u misiju spašavanja taoca iz ruku terorista negdje u prašumama Meksika.
12,00 KM
Sadrži domaće titlove.
14,90 KM
Nemo je ribica koja se neočekivano nađe u akvariju nakon što ga upecaju. Kako bi ga pronašao, njegov otac Marlin uz pomoć svoje zaboravljive prijateljice Dore kreće na epsko putovanje.
19,90 KM
Priča o ljubavi indijanke Pocahontas i engleskog kapetana Smitha ujedno govori o sukobu dviju potpuno različitih kultura.
12,00 KM
Ovih 13 kratkih filmova snimljenih između 1984. i 2007. prikazuju razvoj Pixara od pionira računalne animacije do današnjih dana.
12,00 KM

Prikaz 1–12 od 233 rezultata