Lokalizirane igre za uzrast 10+

Besplatna dostava bilo gdje u BiH za narudžbe preko 50 KM!

SCRABBLE

No rating
Za uzrast: 10+, Broj igrača: 2-4, Prosječna partija: 90 min. Uživaj u napetoj igri slaganja riječi i osvajanja najvećeg broja bodova. Postoji elemenat taktiziranja jer se slova kod igrača nadovezuju na već složene riječi.
55,00 KM
Za uzrast: 10+, Broj igrača: 2-6, Partija: 40 min. Igrači se nalaze u ulozi jednog od ozloglašenih bandita i pljačkom putnika, pucanjem, borbom protiv drugih bandita pokušat će skupiti što više plijena te spriječiti druge u pokušaju istog.
60,00 KM
Ovo je expanzija koja omogućava da se igra proširi i za 5-6 igrača umjesto dosadašnjih 3-4. Za igranje ovog vam treba originalna verzija: http://tropik.ba/trgovina/catan-hr-slo-verzija/
44,90 KM
Ovo je expanzija za originalnu koja vam omogućava brodove i morske puteve. Da bi ste mogli ovo igrati, treba vam originalna verzija: http://tropik.ba/trgovina/catan-hr-slo-verzija/
75,00 KM
Ovo je expanzija za igru Catan koja dodaje vitezove, a gradovi se pretvaraju u krasne metropole. Da bi ste mogli ovo igrati, treba vam originalna verzija: http://tropik.ba/trgovina/catan-hr-slo-verzija/
75,00 KM
Ovo je expanzija za igru Catan. Da bi ste mogli ovo igrati, treba vam originalna verzija: http://tropik.ba/trgovina/catan-hr-slo-verzija/ i dodatne expanzije “Pomorci” ili “Gradovi i vitezovi”.
49,90 KM
Za uzrast: 10+, Broj igrača: 3-4, Prosječno trajanje partije: 75 min. U ovoj klasičnoj igri cilj je sakupiti 10 poena koje osvajate tako što gradite kuće/puteve, a za to vam trebaju resursi koje možete ili dobiti ili mijenjati sa drugim igračima.
79,90 KM

Alias Original

No rating
Za uzrast: 10+, Broj igrača: 4+, Prosječna partija: 60 min. U igri se objašnjavaju pojmovi upotrebljavajući riječi srodnog ili suprotnog značenja, asocijacije i slično, tako da pripadnici vaše ekipe pogode što više pojmova prije isteka vremena.
39,90 KM
Uzrast: 10+, Prosjecna partija: 30 min, Broj igraca: 2. U ovoj igri, vi ste jedan od vođa gradova koji se protiv drugog igrača takmiči u resursima, razvoju kulture i vojske sa ciljem izgradnje svjetskih čuda. Mini verzija igre 7 Wonders.
49,90 KM